Toimitus ja Maksuehdot / Delivery and Payment terms

Toimitus ja Maksuehdot

Kustom Online Shopin käyttöehdot:

Tervetuloa asiakkaaksemme BuickMeet2021 tapahtuman support-tuotteiden Kustom Online shop- verkkokauppaan! Tuotemyynnillä katetaan ilmaisen tapahtuman, Buick Meet 2021, organisointiin meneviä kustannuksia ja maksuja. Tässä tärkeää tietoa tilaus- ja toimituisehdoista verkkokaupassamme:

MAKSUTAVAT

Verkkokaupassa ei käsitellä mitään maksuja tilaushetkellä, vaan asiakas valitsee tuotteet ja maksutavan, sekä tuotteen toimitustavan. Tämän jälkeen asiakas saa erillisen tilausvahvistuksen ja toimintaohjeet maksun suorittamiseksi valitsemallaan tavalla.

Maksut voi suorittaa seuraavilla vaihtoehdoilla:

1 ) Visa, MasterCard ja American Express korttimaksut, jotka välittää SumUp-maksupalvelu.*

2) MobilePay maksu, joka suoritetaan numeroon: +358407671657 (Nina Pitkänen)

3) GooglePay ja ApplePay, jonka välittää SumUp-maksupalvelu.*

Voit siis maksaa verkkokaupasta tilatut tuotteet pankki- tai luottokortilla. Maksun välitys tapahtuu käyttäen SumUp-järjestelmän turvallista maksulinkkiä, joka ohjataan asiakkaalle tilauksen jälkeen seuraavasti:

  • Asiakas saa maksulinkin sähköpostitse, tai halutessaan WhatsAppilla tai millä tahansa muulla viestintäsovelluksella.
  • Linkki lähetetään asiakkaalle tekstiviestinä.

4) Laskulla, jonka tarjoaa SumUp-laskupalvelu.* 

Voit tilata tuotteet myös laskulla, jolloin tuote lähtee toimitukseen, kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu.

*)SumUp Limited on EU:ssa valtuutettu sähköisen rahan liikkeeseenlaskija, jota valvoo Irlannin keskuspankki (toimiluvan nro C195030). Lisäksi SumUp on EMV- (Europay, Mastercard ja Visa) ja PCI-DSS-sertifioitu.

4) Postiennakko

Mikäli haluat maksaa postiennakolla, toimitamme tuotteen postissa noudettaessa maksettavalla postiennakkomaksulla.

TOIMITUSTAVAT

Posti tai toimitus

Tuotteet toimitetaan postitse. Suurin osa tuotteistamme toimitetaan Postin XXS-pakettina jonka hinta on 5.00 euroa. Toimitukset vain pääkaupunkiseudulla, 5.00 euroa / tilaus.

Nouto

Tuotteet voi noutaa Jätkäsaaresta ja tietenkin 14-15.8.2021 Buick Meet 2021 Someron Hovimäeltä.

TOIMITUSKULUT

Verkkokaupassa kassalla tilaukseen lisätään automaattisesti tuotteen postitus-, pakkaus- ja käsittelymaksu.

TOIMITUSAIKA

Kaikki BuickMeet2021 support tuotteet ovat tilaustuotteita ja toimitusaika n. 7-8 arkipäivää tilauksesta. Mikäli haluat peruuttaa jo tekemäsi tilauksen, ilmoita siitä 24h kuluessa tilauksen teosta.

Jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä välittömästi. Voit tiedustella yksittäiskappaleita myös jo loppuneesta tuotteesta suoraan shop@buickmeet2021.classicevents.fi, jolloin selvitämme haluamasi tuotteen ja koon saatavuuden toisen toimittajan kautta.

TUOTTEEN PALAUTUSEHDOT

Tilauksissamme on etäkauppalain mukainen 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus. Palauttaaksesi tuotteen lähetä meille aina ensin sähköpostia 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen ninapi100@gmail.com ja kerro meille sähköpostissasi kuitistasi löytyvä tilausnumero sekä syy miksi haluat tuotteen vaihtaa tai palauttaa. Vaihtotilanteessa kerrothan myös mihin tuotteeseen haluat tuotteen vaihtaa, niin voimme tarkistaa tuotteen saatavuuden. Palautus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Palautettavan tuotteen on oltava käyttämätön. Tuotelappujen on oltava paikoillaan ja tuotteen on oltava alkuperäisessä myyntikunnossa. Tuotteessa ei saa olla näkyviä käytön jälkiä, hajuveden tai pesuaineen tuoksua, deodorantin jälkiä eikä tahroja. Palautamme rahasi ilmoittamallesi tilille kahden viikon sisällä palautuksen hyväksymisestä.

Kun palautus on hyväksytty, palautamme rahat ostostasi ilmoittamallesi tilille. Emme lunasta postiennakolla tai ilman sähköposti-ilmoitusta lähetettyjä palautuksia. Tuotteen vaihtaminen uuteen tuotteeseen tai toiseen kokoon on ilmaista. Saat meiltä sähköpostitse helposti-koodin palautusta varten. Tuotevaihdosta ei vähennetä postikuluja.

Jos kirjettä tai pakettia ei ole noudettu postista ja se palautuu myyjälle ja asiakas haluaa lähetyksen uudelleen lähetettäväksi, vastaa asiakas uuden lähetyksen postikuluista maksamalla toimituskulut uudelleen. Emme vastaa kolmannen osapuolen aiheuttamasta lähetyksen katoamisesta, jos se on toimitettu tilaajan antamien tietojen mukaisesti annettuun osoitteeseen ja postin kuljetus on toimittanut lähetyksen perille.

TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET TAI KADONNEET LÄHETYKSET

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.

Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee heti vahinkoilmoitus tilauksen noutopaikkaan postissa. Ota myös yhteys ninapi100@gmail.com, niin sovimme kuinka tilanteessa edetään.

LISÄTIETOA

BuickMeet2021 on yksityinen tapahtumatuotemerkki, jonka parissa työskentelee pieni tapahtumatyöryhmä Suomessa sekä yhteistyökumppanimme EU:ssa. Meillä ei ole säännöllisiä aukioloaikoja, sillä tämä on vapaaehtoistyötä, joten vastaamme teidän viesteihin aina kun pystymme, usein myös iltaisin ja viikonloppuisin.

YHTEYSTIEDOT:
Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät seuraavasti:
shop@buickmeet2021.classicevents.fi tai marko.kosenius@pp.inet.fi

VAIHDOT JA PALAUTUKSET:
Nina Pitkänen / BuickMeet2021 
Juutinraumankatu 3 A 10
00220 Helsinki

Puh. 0407671657 ja 0505510455
Kiitos, että olet tukemassa Buick Meet 2021- tapahtumaa!

- Buick Meet 2021 Crew - Nina Pitkänen / Marko Kosenius