Buick Club Finland  

News

Kone-Heino on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2024:sta!

Kone-Heinon historia ulottuu vuoteen 1970, jolloin Heikki Heino aloitti kiertävänä MF-sopimushuoltajana huoltoautolla.
Kone-Heino Oy perustettin vuonna 1993. Heidät on valittu Sysmän Vuoden Yrittäjiksi vuonna 2006.

Yritys kuuluu Fixus-ketjuun työllistäen 8 henkeä. Se on monipuolinen korjaamo- ja varaosayritys Sysmässä. Heiltä hoituvat auto- ja maatalouskonehuollot sekä renkaanvaihdot joustavasti ja ammattitaidolla. Ajoneuvoilmastointihuollot ja hydrauliikkatyöt kuuluvat myös heidän toimenkuvaansa.

Lisäksi Kone-Heino myy autoja, traktoreita, maatalouskoneita sekä varaosia ja renkaita.

Kone-Heino toimii merkkihuoltona Valtran, Sampo Rosenlewin ja Avantin maatalouskoneille.

Yhteystiedot:

Koskueentie 9, 19700 Sysmä

(03) 7171 560 autohuolto ja varaosat

(03) 7172 745 traktorihuolto

0400 711 049 Mika Heino

kone.heino@phnet.fi

www.kone-heino.fi

Avoinna ma–pe 8–17, muina aikoina sopimuksen mukaan


Jenkkiosat.com on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2024:sta!

Jenkkiosat.com on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2024:sta ja juhlistamassa Buick-merkin 120-vuotisjuhlaa! 

Liikkeen omistaja Mika toivottaa autoharrastajat ympäri Suomen tervetulleiksi tutustumaan heidän verkkokauppaansa sekä lähettämään rohkeasti tiedusteluja osiin ja tarvikkeisiin liittyvissä asioissa! Hänellä on pitkä historia jenkkiautoharrastajana ja on kolmen GM:n omistaja, joten Mikalta löytyy paljon alan tietoutta!

Yhteystiedot:

Mika Vesalainen +358452021536

Salonkatu 3, SALO (Ma-Pe 10-17)

myynti(at)jenkkiosat.com

6.3.2024

Rockin´  Paradox onnistui täydellisesti Buick Meet Nordicissa!

Lauantain iltabileissä Rockin¨' Paradox soitti omien erinomaisten biisiensä lisäksi myös teemaan ja iltaan sopivia menoralleja, jotka saivat niin Buick-harrastajat kuin muutkin illan vieraat ryntäämään tanssilattialle heti ensitahdeista alkaen. Kuulimmepa illan aikana mm. Hurriganesia ja Sleeppareiden vuonna 1976 levyttämänsä "Ei oo kioskilla nakkeja", joista jälkimmäiseen yhtye sai "yllättäen" lauluapua Buick-autoharrastajiltamme!

Pyhäranta Campingin Kievarin korkea historiallinen sali on lisäksi akustisesti laadukas, joka siltäkin osin takasi upeat soundit. Tämä punainen rakennus on nimittäin ollut 1918–1944 suojeluskunnan talo, jossa suomalaiset urheat sotilaat ja lotat valmistautuivat sotiin. Yläkerran asunnossa huokuu yhä tunnelmallinen vintage-henki helloineen. 

Tulemme varmasti myös jatkossa pyytämään tätä mahtavaa bändiä tapahtumiimme keikoille!

22.8.2023


Jenkkiosat.com 

Buick Meet Crew:n Seppo, Marko ja Nina kävivät tutustumassa Jenkkiosat.comin uusiin hienoihin liiketiloihin Salossa 28.7. matkallaan Old Cars and Bikes Koski Tl -kerhon autotapahtumaan, joka järjestettiin 29.7. Kosken Kohaus -tapahtuman yhteydessä.

Jenkkiosat.com on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2023:sta ja toivottaa autoharrastajat ympäri Suomen tervetulleiksi tutustumaan heidän verkkokauppaansa sekä lähettämään rohkeasti tiedusteluja osiin ja tarvikkeisiin liittyvissä asioissa! Omistajalla Mika Vesalaisella on pitkä historia jenkkiautoharrastajana ja on nykyisin mm. kahden Cadillacin omistaja, joten häneltä löytyy paljon alan tietoutta.


Tools Rauma

Tools Rauma on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2023:sta! 

Tuotevalikoima on laaja ja siihen kuuluvat mm. erilaiset koneet ja laitteet, työkalut, ruuvit, mutterit, työvaatteet ja turvajalkineet. Tuoteryhmiin ja tuotteisiin kannattaa tutustua osoitteessa: www.tools.fi/tuoteluettelo

Asiakaskuntana ovat yksityiset, kunnossapidon ja suurteollisuuden puolen yritykset sekä konepajateollisuus ja rakennusala. Liikkeestä löytyy myös jalkaskanneri, jonka avulla asiakkaat saavat mitattua oikeanlaiset pohjalliset kenkiinsä. Lisäksi palveluihin kuuluvat nimi- ja logopainatukset. Tools Rauma on tunnettu ammattitaitoisesta ja ystävällisestä palvelustaan!

Kai Ruohola, aluepäällikkö (kuvassa), on ollut alalla jo vuodesta 1999, joten hänellä on vankka kokemus tältä alalta. 


Yhteystiedot:

Tools Rauma, Paananvahe 6, Rauma

+358105850320

myynti.rauma@tools.fi 

17.8.2023

Rauman Tehopakkaus Oy

Rauman Tehopakkaus Oy on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2023:sta! 

Tämä neljän hengen perheyritys on perustettu vuonna 1993 ja toimii vähittäismyymälänä sekä tukkuna Kairakatu 7:ssä Raumalla.
Valikoimiin kuuluvat kattaustarvikkeet eli esimerkiksi kertakäyttöastiat, lautasliinat, pöytäliinat, aterimet, lasit jne. Asiantuntevaan asiakaspalveluun kuuluu juhlakattauksien opastus sekä suunnitteluapu. 

Monipuolisesta valikoimasta löytyy myös pakkaustarvikkeita esim. leivos- ja kakkurasiat, marjarasiat, paperipussit, kassit, askartelu- ja taidetarvikkeet, toimistotarvikkeet, hygienia- ja paperituotteet, siivoukseen tarvittavat aineet sekä työvälineet. 

Tutustu laajaan tuotevalikoimaan nettisivuilla: 

https://www.tehopakkaus.fi/

tai soita & tule käymään:

15.8.2023

Kendall Suomi

Oy Kendall Ab on myös mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2023:sta!

Yritys on perustettu jo vuonna 1979 ja tuo maahan Kendall-voiteluaineita, joiden perusöljy pumpataan parhaiden raaka-aineiden lähteillä USA:ssa. Pääkonttori sijaitsee Raumalla.

Voiteluainevalikoima sisältää niin henkilöautojen ja kevyemmän kaluston voiteluaineet kuin raskaskalusto- ja teollisuusvoiteluaineet. Moottoriöljyt, moottoripyöräöljyt ja 2-tahtiöljyt, hydrauliikkaöljyt, vaihteisto- ja automaattivaihteistoöljyt, voitelurasvat ja ruosteenestoaineet. Asiakkaita ovat jälleenmyyjät ja korjaamot, kilpa-autoilijat (henkilöautot ja kevytkalusto), urakoitsijat, kuljetusliikkeet (raskaskalusto) ja teollisuus.

Yhteystiedot:

Kendall Verkkokauppa

Jälleenmyyjät Suomessa:

https://www.kendall.fi/jalleenmyyjat

Huom! Kendall jakaa lisäksi Buick Meet -osallistujille alennuskuponkeja verkkokauppaan!

14.8.2023

UUSI KILPAILU!

Buick Meet Star - Special Prizes 1 & 2

Tänä vuonna on perinteisten näyttelypalkintojen lisäksi on jaossa Buick Meet Star - Special Prizes 1 & 2, jotka jaetaan kahdelle parhaalle "BUICK & ASUKOKONAISUUDEN" -omaavalle! Tyyli ja asu on vapaa ja kilpailu alkaa jo cruisingin aikana!

Palkintoina mm. Special Prize -pokaali, bensalahjakortti, Laitilan juomavalikoima ja yllätyspalkintoja.

Maammekauppa & Buick Meet Sauna Pyhärannassa

Suosiva Oy / Maammekauppa on mukana Buick Meet Nordic 2023:ssa! Arvomme mm. heidän lahjoittamiaan Lapuan Kankurien laadukkaita saunatuotteita kaikkien People´s Choice -palkinnon saajaksi äänestäjien kesken. Palkintoja pääsee käyttämään heti, sillä suuri uikkarisauna laiturinpäässä on vapaassa käytössä PE-LA 18-22 kaikkien majoittujien kesken ja muille vieraille 2 euron maksulla!

Heidän tuotteensa ovat Suomessa valmistettuja kauneus- ja hyvinvointituotteita, koti- ja sisustustuotteita, vaatteita, kenkiä, sukkia, hattuja, koruja jne. Maammekauppa omistajineen tunnetaan myös erityisen hauskoista Facebook -päivityksistä ja tempauksista! Tuotteita saa ostaa niin myymälästä kuin heidän verkkokaupastaan suoraan kotiovelle.

Yhteystiedot:

Suosiva Oy / Maammekauppa

Vihtorinkatu 6, 23800 Laitila  asiakaspalvelu(at)maammekauppa.fi

+358442416487 (arkisin 10:00 - 17:00, LA 9:00 - 13:00)

11.8.2023

Autohuolto J. Granlund Oy

Autohuolto J. Granlund Oy on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2023 -tapahtumaa!

Yritys on perustettu 2010 ja kuuluu Autoasi-ketjuun.
Kymmenen hengen ammattihenkilöstö tarjoaa laadukkaat monimerkkikorjaamopalvelut niin henkilöautoille kuin raskaalle kalustolle. Heillä on palveluna myös nelipyöräsuuntaus- ja ilmastointityöt henkilö- ja pakettiautoihin. Vaikka yritys sijaitsee Eurajoelle, tuovat tyytyväiset asiakkaat autojaan huoltoon kauempaakin! Samassa kiinteistössä toimii heidän toimintoihinsa kuuluva Rauman Varaosakolmio, joka tarjoaa laajasta valikoimasta auton varaosat ja tarvikkeet sekä yksityisille että yrityksille. Palveluun kuuluu myös varaosien toimitus yritysasiakkaille. Liikkeestä löytyy öljyt, voiteluaineet, kemikaalit, akut jne. Heillä on esim. Tec4-huoltokemikaaleja, jotka on suunniteltu/toteutettu autoalan ammattilaisille. Tec4 öljyjärjestelmän, polttoainejärjestelmän tai jäähdytysjärjestelmän puhdistuksella saadaan palautettua likaantumisesta johtuva, kadonnut suorituskyvy ennalleen. 

Yhteystiedot:

Jarmo Granlund +358405701934 info(at)kuljetusgranlund.fi 

www.autohuoltogranlund.fi

9.8.2023

Muutama mökki vapaana!

Pyhärannan mökkivaraukset Buick Meet Crew:n kautta sulkeutuvat torstaina 10.8.: jäljellä on enää muutama mökki, jonka jälkeen mökit menevät yleiseen myyntiin. Varaa pian omasi majoitussivuilla olevalla lomakkeella tai soita +358407671657 Nina/Buick Meet Crew

Hotellimajoitusta on tarjolla 18km päässä Uudessakaupungissa.

Pyhäranta Cabin reservation through Buick Meet Crew closes on Thursday, August 10th after which cabins go on general sale. Book yours soon using the form on the accommodation page or call +358407671657 Nina/Buick Meet Crew

Hotel accommodation is available 18 km away in Uusikaupunki.

8.8.2023

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus Ky

Kiukaisten Autopelti ja Hinaus Ky on mukana Buick Meet Nordic 2023:ssa! Omistajalla Jyrki Mattilalla on itsellään harrasteautona Buick Wildcat 1969.

Tämä perheyritys on toiminut jo vuodesta 1988 ja tarjoaa kaikki hinaus- ja tiepalvelut luotettavasti 24/7 nykyaikaisella kalustolla Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueella sekä hoitaa tuulilasi- ja kolarikorjaukset ja sijaisautopalvelut. Yritys kuuluu REDGO hinaus- ja tiepalveluverkostoon ja tekee yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa.

Hinauspalvelu kattaa henkilö- ja pakettiautot, moottoripyörät, mopoautot, raskaan kaluston ajoneuvot kuten kuorma-autot, asuntoautot, linja-autot sekä työkoneet. Hinausvarikot sijaitsevat Raumalla ja Eurassa, jossa on myös autopurkaamo. 

Yhteystiedot:

Jyrki Mattila +358500781770 tai +358500123866 jyrki.mattila(at)hinauspalvelu.com

07.08.2023

Buick Meet Nordic T-shirts

Buick Meet Nordic T-paidat ovat saapuneet ja perinteiseen tapaan, meillä on rajallinen määrä tapahtumapaitoja myynnissä Pyhärannassa 18.-20.8. Mikäli haluat varmistaa oman koon paitasi, kannattaa tehdä varaus maanantaihin 7.8. mennessä alla olevalla lomakkeella. Mikäli et jostain syystä pääsekään noutamaan paitaa, ei hätää, paita toimitetaan myös kotiovellesi, mutta postituskuluja vastaan.

The Buick Meet Nordic T-shirts have arrived and as usual, we have a limited number of event shirts for sale in Pyhäranta from 18.-20.8. If you want to ensure your own size shirt, you should make a reservation by Monday, August 7. by using the form below. If for some reason you can't pick up the shirt, don't worry, the shirt will also be delivered to your door, but we would need to add the postal costs.

Online-varaus / Online-reserving formula

Varaa Buick Meet Nordic 2023 -paitasi ennakkoon. Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Reserve your Buick Meet Nordic 2023 shirt in advance. We will confirm your reservation by email.

Jenkkiosat.com 

Buick Meet Crew:n Seppo, Marko ja Nina kävivät tutustumassa Jenkkiosat.comin uusiin hienoihin liiketiloihin Salossa 28.7. matkallaan Old Cars and Bikes Koski Tl -kerhon autotapahtumaan, joka järjestettiin 29.7. Kosken Kohaus -tapahtuman yhteydessä.

Jenkkiosat.com on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2023:sta ja toivottaa autoharrastajat ympäri Suomen tervetulleiksi tutustumaan heidän verkkokauppaansa sekä lähettämään rohkeasti tiedusteluja osiin ja tarvikkeisiin liittyvissä asioissa! Omistajalla Mika Vesalaisella on pitkä historia jenkkiautoharrastajana ja on nykyisin mm. kahden Cadillacin omistaja, joten häneltä löytyy paljon alan tietoutta.

Yhteystiedot: 

Mika Vesalainen +358452021536

Salonkatu 3, SALO  

myynti(at)jenkkiosat.com

www.jenkkiosat.com

31.7.2023

Satatech Talotekniikka Oy

Vuonna 2013 perustettu Satatech Talotekniikka Oy tukee Buick Meet Nordic 2023 tapahtumaa!

Heidän toimialanaan ovat LVI-laitteiden valmistus, asennus, suunnittelu, huolto, maahantuonti ja vienti sekä erilaiset rakennusalan konsultointipalvelut. Satatech Talotekniikka Oy:llä on Mitsubishi Electric -edustus ja jälleenmyynti. Tähän kuuluvat ilmalämpöpumput sekä ilma- ja vesilämpöpumput, joten kohderyhmä on laaja: yksityiset kuluttajat, pientalot, mökit, taloyhtiöt, teollisuus, julkishallinto, liikerakennukset, toimitilat, autotallit jne. Henkilöstö koostuu kahdestakymmenestä alan ammattilaisesta.

"Yrityksellä on myös ammattitaitoa vapaajäähdytysjärjestelmistä, jotka ovat energiaa säästäväisempiä vaihtoehtoja kompressorijäähdytykseen verrattuna", tietää kertoa heidän palveluitaan ja tuotteitaan tilannut tyytyväinen asiakkaansa Maarit Kordelin. Hän kehuu Satatech Talotekniikka Oy:n toimituksia nopeiksi ja työn jälkeä erittäin siistiksi!

Yhteystiedot: Pietari Erkko +358405707579 pietari.erkko(at)satatech.fi

19.7.2023

Rauman Akku Oy - Tekniikan Erikoisliike

Rauman Akku on myös mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2023 -tapahtumaa! 

Raumalta kotoisin oleva uusi Crew Memberimme Maarit ja hänen miehensä ovat löytäneet täältä hydrauliikkaletkut ja -liittimet, työkalut, koneet sekä laitteet, pultit, mutterit milleinä ja tuumina. Työvaatteet ja turvakengät, akut, akkujen virtamittaukset ja hapotukset ovat myös hoituneet tämän paikallisen ja asiantuntevan liikkeen kautta. 

Maarit kertoo, että hän osti täältä lisäksi Boxon työkalut tuumaisina syntymäpäivälahjaksi miehelleen. Eikä ihme, sillä heidän monen kymmenen tuhannen valikoimasta löytyy merkkeinä tunnettuja Makita, Boxo, Fein, Sievi jne. 

Verkkokaupassa voi käydä tutustumassa valikoimiin ja toimitukset hoituvat siis kätevästi myös kotisohvalle. Asioinneissa auttaa mielellään Mikko-Matti Pelamo

 mikko-matti.pelamo(at)raumanakku.fi   +35844755213

13.7.2023Länsi-Suomen Väripiste Oy

Länsi-Suomen Väripiste Oy Raumalta on mukana tukemassa Buick Meet Nordicia! Heillä on jo 35-vuoden kokemus maalikaupasta.

Maalaus- ja maaliasioissa palvelee Antti Setälä +358400828697 antti.setala(at)varipiste.fi

4.7.2023

Plus Katsastus Rauma Oy

Plus Katsastus Rauma Oy on mukana tukemassa Buick Meet Nordic 2023 -tapahtumaa! 

Katsastusasioissa palvelee yrittäjä Tomi Niittymaa tomi.niittymaa(at)plus.fi  +358444232202

Osoite: Kairakatu 8, 26100 RAUMA 

#pluskatsastus #pluskatsastusraumaoy #katsastus #buickmeet #buickmeetnordic2023 #gm #gmcruisers

30.6.2023

Buick Meet Crew vahvistui 20.6.2023!

Maarit Kordelin Raumalta on liittynyt mukaan tehokkaaseen Buick Meet Crew -tiimiimme. Maaritilla ja hänen miehellään on useita Buickeja ja kuvissa näkyvä Riviera on ollut mukana aikaisemmissa Buick Meeteissä sekä GM-Cruisers Ry:n GM-SummerMeetissä 9-11. kesäkuuta, joka järjestettiin Nakkilan Verstaalla.

TERVETULOA MAARIT!

Olemme HOT ROD & ROCK 2023 SHOW:ssa Tampereella 22-23.4.!

American Car Show:ssa tuli tiedusteluita Buick Meet 2023 -paidoista, joten Tampereen näyttelyssä voi niitä jo ostaa mukaansa tai tilata oma kokonsa tulevalle kesälle.

TERVETULOA GM-Cruisersin osastolle moikkaamaan meitä!

Terveisin, Buick Meet Crew 

Tunnelmia Hot Rod & Rock 2022:ssa!
Tunnelmia Hot Rod & Rock 2022:ssa!

ACS LIPPUARVONNAN TULOS 5.4.23  

2 kpl American Car Show- liput voitti Ville K. Häneltä löytyy tämä vuoden -68 Wildcat! Voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteyksissä pdf-lippujen toimituksen osalta.

ONNEA VILLE K!

Tervetuloa osastollemme 6n2!


YHTEISTYÖ BUICK CLUB OF AMERICAN KANSSA ALKAA!

Olemme saaneet juuri tiedon, että Buick Club of America on kiinnostunut avaamaan nk. International Buick Stories- osaston heidän kuukausittaiseen BUICK BUGLE- magazineen sekä jakamaan tietoa myös somekanavissaan. Ensimmäinen story lähtee toimittajalle jo toukokuussa, kun saamme Buick - aiheista materiaalia kasaan huhtikuun FHRA:n näyttelyistä ja samalla avaamme jo Buick - harrastushistoriaa täällä Pohjoismaissa. 

Kannattaa siis tulla Helsingin American Car Showun Buickilla, sillä se saattaa päätyä USA:han asti ihasteltavaksi! Mikäli sinulla on jokin erityinen oma tarina vaikkapa Buickin hankinnasta ja sen historiasta, laita meille viestiä, sähköpostia tai tule käymään ACS:ssä GM-Cruisersin osastolla 6n2! 

Buick Meet Nordic 2023 tapahtumasta ja Buick Exhibitionin voittaneista autoista tehdään lisäksi oma juttunsa kuvineen Buick Bugleen syksyllä (auton omistajan luvalla).

Buick Meet Crew 2023 on vahvistunut upean Electra 225 -66 avon harrastajalla, joka on Tuomo Kutila Uudestakaupungista. Hän tarjoutui ystävällisesti mukaan auttamaan järjestelyissä! 

Tervetuloa teamiin Tuomo! 

Buick Meet Crew 2023 has been strengthened by the enthusiast of the wonderful Electra 225 -66 convertible, who is Tuomo Kutila from Uusikaupunki. He kindly offered to help with the arrangements!

Welcome to Team Tuomo!

GM - Cruisers Ry ja Buick Meet Crew on jälleen mukana FHRA:n

 American Car Show 2023 :ssa pääsiäisenä 7 - 9. huhtikuuta! 

TERVETULOA OSASTOLLEMME 6n2!

GM - Cruisers and Buick Meet Crew are participating in Finnish Hot Rod Association´s

American Car Show 2023  

on 7 - 9th April !

WELCOME TO OUR EXHIBITION STAND 6n2!


Buick Meet Crew:n Marko FHRA:n johtokuntaan ja Seppo GM-Cruisersien puheenjohtajaksi !

FHRA:n syyskokouksessa lauantaina 19.11.2022 Buick Meet Crew:n Marko Kosenius valittiin uutena FHRA:n johtokuntaan kaksivuotiskaudelle yhdessä Jani Blomin, Elmeri Salakarin, Mikko Ruususen ja Arto Sulopuiston kanssa. 

Samana päivänä järjestetyssä GM-Cruisersien syyskokouksessa niin ikään Buick Meet Crew:n Seppo Laakko valittiin kerhon puheenjohtajaksi ja Marko Kosenius hallitukseen. 

Suuret onnittelut molemmille ! Tämä tietää vahvaa jatkumoa myös Buick - harrastuksen kannalta ! 


Buick Meet 2022 Exhibition results:

Best in Show #1 Buick Electra -59 4d HT (Original Finnish Import -59) / Ilmari Mattila (Kankaanpää)

Best in Show #2 Buick LeSabre -65 2d HT / Janne Koskinen (Pälkäne)

Best in Show #3 and Long Distance: Buick Riviera -72 / Ari Lavender & Kerstin Jansson (Sweden)

People´s Choice : Buick Special -57 / Jari Vekkeli (Janakkala)

Special Prize: Buick Electra -63 conv. / Antti Ukkonen & Anu Ukkonen (Ruovesi)

This year 30 Buicks participated to the exhibition and we had again other American car marks visiting plus couple of Buicks, which arrived for the evening program!

Enormous thanks to all participants, Ruovesi Camping, performers Pete Boy Rock´n´Roll Trio and Mara Mäntyniemi (Zero Nine), sponsors Help-Hinaus & Help-Lasi Oy, US-Parts Oy, Konekorjaamo Marjakangas & Vintage Cars and co-operators GM-Cruisers Ry and Finnish Hot Rod Association !

We will meet next year again! 

Buick Meet Crew 2022

Marko Kosenius

Nina Pitkänen

Seppo Laakko

Anne Laulainen

*"Thank you photo" credit to Kari Telén.

The Winners
The Winners
Mara Mäntyniemi (Zero Nine)
Mara Mäntyniemi (Zero Nine)
Pete Boy Rock´n´Roll Trio
Pete Boy Rock´n´Roll Trio

Huom! Buick Galleryssä on lisää kuvia - More pictures are to be found in Buick Gallery !


BUICK MEET ROUTE 66 MAISEMACRUISING 13.8. KLO. 13-14

Upean kesäsään johdosta ohjelmaan 13.8 on lisätty klo. 13 - 14 tapahtuva Buick Meet Route 66 Maisemacruising! Olethan ajoissa paikalla mikäli haluat liittyä mukaan!

Lisäksi historian lehtien havinaa on tiedossa, kun cruisinkiin liittyy upea Buick Electra -63 avo, jonka omistaja ja rakentaja oli 90-luvun alussa silloisen Buick Racing Ry:n jäsen ja aktiivisesti mukana lähes kaikissa kerhon tapahtumissa sekä näyttelyissä tuolloin. Nykyisin autolla on uusi omistaja. (Kuva: Happy Days Car Showsta Myyrmäkihallista 1993 ).

                                                    UUTINEN 9.8.2022

BUICK MEET TORIKUJALLE voi vielä tällä viikolla ilmoittautua myymään 13.8 kl. 14-20. Ilmainen pöytä & katos. Mikäli tarvitsee sähköpaikan 10€. Ilmoittautuminen: katariina@ruovesicamping.com

Buick Meet 2022 Support-paidat & hupparit!

Uudet tapahtumapaidat sekä lämpimät hupparit viileneviin iltoihin on nyt julkaistu ja niitä voi tilata joko Buick Kulture Online Shopista tai ostaa itse tapahtumapaikalla Ruovedellä 12 - 14.8.2022. Huom! Varaa omasi viimeistään 5.8: varmista oma kokosi saatavuus, sillä tapahtumassa on rajoitettu erä kokoja.

The new event shirts and warm hoodies for the cooler evenings have just been released (1 August) and can be ordered either from the Buick Kulture Online Shop or purchased at the event venue in Ruovesi 12 - 14 August 2022. Book your own size latest August: limited edition!

Buick Meet (FIN) & Buick Träff (SWE) Historic Meeting 2022 

Ensimmäinen virallinen Ruotsin Buick Träff & Suomen Buick Meet - tapaaminen on 5.6 Helsingissä, kun Classic Car Cruise Parade - risteily tuo jenkkiautoja Tukholmasta! Buick Meet 2022 crew on Chatarina Mårtenssonin (Buick Träff- järjestäjä) upean Buick GS400 -68 Convertible kyydissä, jonka aikana paraati livestreamataan Buick Meet 2022 Facebook-livessä suoraan auton takapenkiltä. 

Tervetuloa paikalle Olympiaterminaalille tai Facebook-liveen!

Livelinkki Facebookissa löytyy sunnuntaina 5.6.2022 alkaen klo. 12.45 täältä.

#buickmeet2022 #buickträff2022 #buickcluboffinland #buick #buicklife 

The first official Swedish Buick Träff & Finnish Buick Meet - meeting is on 5 June in Helsinki, when the Classic Car Cruise Parade brings Yankee cars from Stockholm! The Buick Meet 2022 crew is in Chatarina Mårtensson's (Buick Träff organizer) magnificent Buick GS400 -68 Cabriolet from where the parade will be streamed live on the Buick Meet 2022 Facebook-Live directly from the back seat of the car.

Welcome to the site at Olympic Terminal or to watch on Facebook-live!

The live link can be found on Sunday, June 5, 2022 at 12.45 (UTC +3) here.