Buick Meet Nordic 2024

I år firar vi det 120 år gamla Buick märket i det underbara sjölandskapet på Camping Sysmä. Som vanligt blir det landskapscruising, Buick Exhibition-tävlingen, livemusik och festprogram! Lördag kvällens livemusik står för stora

Gary Hiland Trio!

Detta fantastiska Rock'n'Roll & Rockabilly-band, som även skiver egen musik, spelar lördag den 10 augusti på scenen i den stämningsfulla MaitoBaari "MjölkBar", som är en populär konsertlokal under sommaren.

Evenemanget är öppet för alla och kostnadsfritt VÄLKOMMEN!

Camping Sysmä erbjuder till Buick Meet besökare ett stort utbud av stugövernattningsmöjligheter som husvagns- och tältplatser i den vackra sjön Päijänne!

info@campingsysma.fi             +358449749378

NOTERA! På Campings onlinebokning går inte att boka, då alla stugor är reserverade för Buick Meet, mer information om bokning i boendesektionen!

Buick Meet Nordic 2024 Sponsors:

Festprogrammet uppdateras under våren och sommaren. Under tiden, kolla in hur Buick Meet Nordic 2023 såg ut:

Buick Meet Nordic 2023 Utställningresultaten

Buick Meet Crew tackar alla deltagare, röstare (130 röster gavs i People's Choice-omröstningen), partners och sponsorer, Pyhäranta Camping, Laitila Factory och Rockin' Paradox-bandet för ett lyckat evenemang!

Vi hade 55 Buickar varav 2 kom från Sverige: Det här är rekord genom tiderna! Som vanligt anlände också andra märken av bilar och till och med motorcyklar för att beundra Buick runt om i Finland. Bilderna av evenemangen finns här!

Juryn på Buick Meet-utställningen var internationell och opartisk: en av domarna var en Pontiac-entusiast och expert från Sverige, och två andra långvariga amerikanska bilexperter från Finland som kom utifrån Buick-hobbyn. Utställningsresultaten och bilder på bilarna finns på den finska hemsidan!

Buick Meet Nordic 2023 utställning

Buick-utställning startar på lördag den 19 augusti efter cruisingen (13:00 - 14:30), varifrån bilarna dirigeras direkt till utställningsraderna. Om du inte hinner till cruisingen kan du ändå delta i bedömningen senare, eftersom utställningen är öppen 14:30-18:30, då publiken också kommer att välja mottagare av priset People's Choice.

Årets Buick Meet Nordic kommer också med en rapport till BUICK CLUB OF AMERICAS "Buick Bugle"-tidningen, som ges ut månadsvis utöver den vanliga tryckta samt en onlineversion. Vi har preliminärt kommit överens om att vi efter detta ska starta en så kallad internationell nyhetssektion, eftersom denna ursprungliga stora Buick-klubb också har många internationella medlemmar! Buick Club of America har cirka 60,000 medlemmar.

Priskategorier: Best in Show 1, 2 och 3, People's Choice, Special Prize 1 och 2 och Long Distance.

VÄLKOMMEN!

Buick Meet Nordic 2023 

I år samlas vi i Pyhäranta Campings underbara strand och havslandskap nära Nystad i Finland! Evenemanget är återigen gratis. Ni är välkomna för att beundra de underbara Buicks och ta del av vårt spännande internationell program. Det spektakulära ROCKIN' PARADOX rockabilly & rock'n'roll bandet har bekräftats som huvudartist!

BUICK MEET CRUISING-ruttkartan finns på infon, så att du kan följa med längs rutten. Efter cruisingen dirigeras bilarna till utställningsuppställningen och bedöms av juryn och publiken väljer sin egen People's Choice-bil. Vinnarna kommer att få värdefulla troféer, presentkort och underbara merchandisepriser från våra sponsorer! Det lottas även priser bland People´s Choice väljarna.

Om boende: några stugor finns kvar på Pyhäranta Camping och alla husvagnar och campare är välkomna att bo i området. Bokningar Heidi, Pyhäranta Camping +358505906037. I Uusikaupunki, 18 km bort, finns det gott om hotellrum.

VÄLKOMMEN!

KOM ATT SÄLJA TILL BUICK MEET SWAP

stjärtbehållaren loppis 20.8. från 09:00. Försäljningsplatsen är gratis, anmälningar: Nina / Buick Meet Crew +358407671657 eller Heidi / Pyhäranta Camping +358505906037

Sponsorer

Nedan kan du fortfarande minnas eller bekanta dig med förra årets Buick Meet 2022 i Ruovesi:

Buick Meet 2022

Buick Meet 2022 kommer att hållas 12-14 augusti i Ruovesis storslagna sjölandskap. Där du kan köra längs den legendariska finska väg 66 på 60-talet. Vägen är i riktigt bra skick nuförtiden, så vi rekommenderar att du använder den här vägen. Gratis inträde!

Program till evenemanget har bekräftats! 

FÖRHANDSBOKNINGAR FÖR STUGOR ÄR FÖR 5.8. STÄNGT: Fråga om ditt boende direkt på Ruovesi Camping & Adventures.

Buick Meet 2021 - evenemangsfoton kan ses här: Historia & Galleri.

För att sälja på BUICK MEET MARNADSPLATS finns fortfarande registreringar den 13 augusti kl 14:00-20:00. Gratis bord och tak. Om du behöver el, €10. Anmälan: katariina@ruovesicamping.com

Mötesplats

Ruovesi Camping & Adventures

Samarbete med