TRÄFF INFO

Buick Träff 2021 Finland 

Tid:  14.8. -  15.8.  

Plats : Hovimäki Camping, Somero

Gratis 

Starta dina Buick-motorer och kryssa in för att njuta av en underbar bilevenemang fylld med levande musik, grill, program och show vid det fantastiska finska sjölandskapet.

Basturna vid sjön är öppna från 14 till 18 på kvällen (separata basturna i samma byggnad för damer och herrar) ! FaceBook evenemang inbjudning #buickmeet2021 #jänkebilar.

Det finns ett rymligt show- och utställningsområde som ligger nära huvudbyggnaden. Hämta din utställningsblankett från huvudbyggnaden som ska placeras på din vindruta om du vill delta i utställningen av Buick Meet 2021 The Best in Show, People's Choice, Memorial och Long Distance-tävlingen. Fantastiska priser för vinnarna!

Special Guest Show kl. 18.30 by ROCK´N´ROLL DANCE CLUB COMETS !

ROCKABILLY 

Rockabilly är en snabb och spektakulär rock- och swing-pardans med en attityd. Rockabilly är en fritt utförd och improviserad pardans som dansas till kvartettmusik, kännetecknad av en tydlig grundläggande hjärtslag i kropp och ben. Rockabilly är lätt att dansa, och Dancing går bra i ett litet utrymme. Det finns många stilar beroende på var i världen det dansas.

DANSSAMHÄLLET COMETS

Comets är en Helsingforsbaserad rock- och swingdansklubb grundad 1992 och Finlands största danssportklubb. På lektioner dansar alla, från nybörjare till toppidrottare. Nybörjare kan komma utan tidigare dansupplevelse, lockade av egen entusiasm och intresse, och i bästa fall kan dans vara en holistisk hobby som omfattar hela danskulturen.

Kolla in Comets urval av dansgenrer på www.comets.fi

Facebook: Rock'n'Roll Dance Club Comets ry

Instagram: rdccomets

Foton: Suvi-Tuuli Kiilunen

Cruising Show -  Live Music & Rockabilly Band kl. 20.00

THE THUNDERBIRDS !

Juice Autio - Sång och gitarr
Aki Savolainen - Kontrabas
Juice Muttilainen - Solo gitarr
Kalle Nikulainen - Trummor

Nytt band som heter "Thunderbirds" kommer att uppträda under Cruising Show kl. 20.00 - 22.30


Special Night Show kl. 21.00

THE SHANGRI-LA SHOWGIRLS and THE SHANGRILETTES


Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls är Finlands första egentliga burleskskola. Skolan grundades, och leds av den finska burleskens mångsysslare, duon The Ravishing Shangri-La Rubies, dvs. TurrrboCherry och Tinker Bell. The Shangri-La School of Showgirls erbjuder privatundervisning samt coachande för aspirerande artister, burleskundevisning för möhippor eller kompisgäng, samt dagliga timmar och danskurser för de som har burlesk som en rolig hobby. Du kan också träna yoga, aerial yoga, klassisk pilates och barre på studion. Studion finns på Drumsö i Helsingfors, men Tinker Bell och TurrrboCherry erbjuder även online-undervisning, och kan också besöka din ort för att undervisa!

The Shangri-La Showgirls är en av burleskskolan The Shangri-La School of Showgirls två uppträdande elevgrupper, som har uppträtt ända sedan år 2013. Gruppen är skapad av, och coachas av skolans grundare Tinker Bell och TurrrboCherry, och har setts som såväl klassiska burleskstjärnor, fräcka dinosaurier (jo, du läste rätt!) och fagra vattennymfer. Den går gången kommer de att bjuda på en fläkt från kabaréers guldålder!

The Shangrilettes är den andra av The Shangri-La School of Showgirls två uppträdande elevgrupper, som skapats och coachas av de finska burleskpionjärerna Tinker Bell och TurrrboCherry. Gruppen har uppträtt sedan 2014 och har tagit publiken på allt från B-films sci-fi äventyr i rymden till charmiga promenader i Paris- vad får vi månne se på Buick Meet!

The Shangri-La Bilder: Asko Jonathan Photography


Hovimäki tjänster för Buick Meet 2021

Hovimäki Camping ligger vid sjön Hirsjärvi 6 km från Somero. Det finns 15 stugor med 2 till 6 personer, över 100 husvagns- och tältplatser. 

Buick Meet - deltagare kan boka en stuga, tält- eller husvagnsplatser till ett specialpris. Bokningsformuläret finns på sidan med kontaktuppgifter.

Huvudbyggnaden har en kiosk / snackbar och A-licensierade restaurangtjänster samt en terrass.

Avstånd från Helsingfors, Åbo eller Tammerfors

Hovimäki och Somero ligger ca. 90 - 100 km från alla de viktigaste sydstäderna i Finland.