Buick Club Finland

Nyheter

Vi är på HOT ROD & ROCK 2023 SHOW i Tammerfors den 22-23 april!

Det fanns förfrågningar om Buick Meet 2023 -skjortorna på American Car Show, så du kan redan köpa dem på Tammerforsmässan eller beställa din egen storlek för den kommande sommaren.

VÄLKOMMEN till GM-Cruisers monter för att säga hej till oss!

Hälsningar, Buick Meet Crew

Atmosfär på Hot Rod & Rock Show 2022
Atmosfär på Hot Rod & Rock Show 2022

SAMARBETE MED BUICK CLUB OF AMERICAN BÖRJAR!

Vi har fått information om att Buick Club of America är intresserade av att öppna den så kallade "International Buick Stories"- sektionen i deras månatliga BUICK BUGLE- tidning, samt att dela information på deras sociala mediekanaler. Den första historien går till redaktören redan i maj då vi får Buick-relaterat material från aprils FHRA-utställningar och samtidigt öppnar vi redan Buick-hobbyhistorien här i Norden.

Så det är värt att komma till American Car Show i Helsingfors med en Buick, för det kan beundras ända i USA! Om du har en egen speciell historia, till exempel om att skaffa en Buick och dess historia, skicka oss ett meddelande, mejla eller kom och besök ACS på GM-Cruisers avdelningen 6n2!

Dessutom kommer det att finnas en artikel om Buick Meet Nordic 2023 och de vinnande bilarna på Buick-mässan med bilder på Buick Bugle under hösten (med tillstånd av bilägaren).

Buick Meet Crew 2023 har förstärkts av entusiasten av den underbara Electra 225 -66 Cabr., som är Tuomo Kutila från Nystad. Han erbjöd sig vänligt att hjälpa till med arrangemangen!

Välkommen till Team Tuomo!

GM - Cruisers Ry och Buick Meet Crew är återigen involverade 7 - 9 april i FHRAs American Car Show 2023!

Välkommen till vår avdelning 6n2!

Buick Meet Crew's Marko till FHRA:s styrelse och Seppo till GM-Cruisers' ordförande!

Vid FHRAs (Finnish Hot Rod Association) höstmöte lördagen den 19 november 2022 nyvaldes Buick Meet Crews Marko Kosenius till FHRA:s styrelse för en två-årsperiod tillsammans med Jani Blom, Elmeri Salakari, Mikko Ruusunen och Arto Sulopuisto.

Vid höstmötet för GM-Cruisers som anordnades samma dag valdes Buick Meet Crews Seppo Laakko till klubbens ordförande och Marko Kosenius till styrelse.

Stort grattis till båda! Detta innebär en stark fortsättning även för Buick-hobbyn!

Marko Kosenius och Seppo Laakko värd för prisutdelningen på Buick Meet 2022.


BUICK MEET ROUTE 66 SCENIC CRUISING DEN 13 AUGUSTI KL. 13-14

På grund av det underbara sommarvädret har den 13 augusti lagts till i programmet kl 13-14 Buick Meet Route 66 Scenic Cruising! Kom i tid om du vill vara med!

Dessutom är prasslet av historietidningar känt när cruising involverar en underbar Buick Electra -63 conv., vars ägare och byggare var medlem i Buick Racing Ry i början av 90-talet och var aktivt involverad i nästan alla klubbevenemang och utställningar vid den tiden. Nyförtiden har bilen fått en ny ägare. (Foto: Happy Days Car Show från Myyrmäkihalli 1993).

NYHETER 9 augusti 2022

Till BUICK MEET MARNADSPLATS kan man fortfarande anmäla sig för att sälja den 13 augusti kl 14-20. Gratis bord & tak. Om du behöver el, €10. Anmälan: katariina@ruovesicamping.com

Buick Meet (FIN) & Buick Träff (SWE) Historic Meeting 2022

Den första officiella svenska Buick Träff & Finska Buick Meet - möte 5.6 hållas i Helsingfors, när Classic Car Cruise Parade tar med jänkarbilar från Stockholm! Buick Meet 2022-teamet är i Chatarina Mårtenssons (Buick Träff arrangör) fantastiska Buick GS400 -68 Cabriolet, under vilken paraden kommer att sändas live på Buick Meet 2022 Facebook Live-tjänst och direkt från bilens baksäte. 

Välkommen till Helsingfors Olympia Terminalen eller Facebook live!

Facebook livelänken hittar du söndagen den 5 juni 2022 kl. 12.45 (UTC +3) här.