MEET INFO

Buick Meet 2021 Finland  

Aika / Date:  14.8. -  15.8.  

Paikka / Place : Hovimäki Camping, Somero

Maksuton / Free entrance 

Käynnistäkää Buick-moottorinne ja cruisailkaa nauttimaan yhdessäolosta, grillauksesta, ohjelmasta ja livemusiikista upeisiin järvimaisemiin.

Saunat rannalla ovat kuumana 14 - 18.00! (Erilliset saunat samassa rakennuksessa naisille ja miehille)              FaceBook-tapahtumakutsu: #buickmeet2021

Tapahtumaan saa tulla ihastelemaan Buickeja myös muilla autoilla, mutta näyttelyn johdosta heille pyritään järjestämään oma vierasparkki.

Start your Buick engines and cruise-in to enjoy of a wonderful motoring event filled with live music, barbeque, program and show by the stunning Finnish lake scenery.

The saunas on the beach are hot at 14 - 18.00 (separate saunas in the same building for ladies and gentlemen)!  FaceBook event invitation: #buickmeet2021

Päärakennukselle vievän väylän varrella on hyvin tilaa näyttelyautoille, paikat on merkattu valmiiksi. Noudathan numerolapun auton ikkunaasi päärakennukselta, kun saavut, mikäli haluat osallistua Buick Meet 2021 Best in Show, People's Choice, Memorial ja Long Distance - näyttelykilpailuun. Jaossa upeat palkinnot! 

There is a spacious show and exhibition area situated by the road to the main building. Please, pick up your exhibition form from the main building to be placed on your wind screen if wanting to participate to exhibition of Buick Meet 2021 Best in Show, People´s Choice, Memorial and Long Distance competition. Great prizes for the winners!

Special Guest Show klo. 18.30 by ROCK'N'ROLL DANCE CLUB COMETS !

ROCKABILLY LAJINA
Rockabilly on vauhdikas ja näyttävä rock- ja swing-paritanssi, jossa on asennetta. Rockabilly on nelijakoiseen musiikkiin tanssittava vapaasti viety ja improvisoitu paritanssi, jolle on ominaista selkeä perussyke vartalossa ja jaloissa. Rockabilly on helposti tanssittavaa, ja tanssiminen sujuu mainiosti pienessä tilassa. Tyylejä on monenlaisia riippuen siitä, missä päin maailmaa sitä tanssitaan.


TANSSISEURA COMETS
Comets on vuonna 1992 perustettu helsinkiläinen rock- ja swingtanssiseura ja Suomen suurin tanssiurheiluseura. Cometsin tunneilla tanssivat kaikki aloittelijoista huippu-urheilijoihin. Alkeistunneille voi tulla ilman aikaisempaa tanssikokemusta oman innostuksen ja mielenkiinnon houkuttelemana ja parhaimmillaan tanssista voi saada kokonaisvaltaisen harrastuksen, johon kuuluu koko tanssikulttuuri.

Tutustu Cometsin tanssilajivalikoimaan www.comets.fi
Facebook: Rock'n'Roll Dance Club Comets ry
Instagram: rdccomets
Kuvat: Suvi-Tuuli Kiilunen

Cruising Show Rockabilly Band klo. 20.00

THE THUNDERBIRDS !

Juice Autio - Laulu & kitara / Lead vocals & guitar
Aki Savolainen - Kontrabasso / Contrabass
Juice Muttilainen - Soolokitara / Lead guitar
Kalle Nikulainen - Rummut / Drums

Loistava uusi rockabilly & rock´n´roll band "Thunderbirds" esiintyy ravintolan terassilla ja soittaa kaksi settiä.


Special Night Show klo. 21.00

Studio shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls on Suomen pisimpään toiminut, ja myös ensimmäinen lajiltaan, burleskikoulu. Koulua pyörittää pitkän linjan burleskiesiintyjät, Suomi-burleskin pioneerikaksikko Tinker Bell & TurrrboCherry, eli The Ravishing Shangri-La Rubies. Helsingin Lauttasaaressa sijaitsevassa The Shangri-La School of Showgirls-koululla voit saada burleskin yksityisopetusta, esitysvalmennusta, tai harrastaa omaksi iloksesi burleskitanssin viikkotunneilla ja lukuisilla burleskin ja tanssin erikoiskursseilla, sekä treenata kehonhuoltolajeja kuten jooga, ilmajooga, pilates ja barre. Koulussa pidetään myös burleskipolttareita, yrityksen virkistyspäiviä, tai ystäväporukoiden hauskoja yksityistunteja. Jos et itse pääse Helsinkiin saakka, löytyy koululla myös etäopetusta verkossa. Tinker Bell ja TurrrboCherry voivat myös vierailla sinun paikkakunnallasi opettamassa!

The Shangri-La Showgirls on toinen burleksikoulu The Shangri-La School of Showgirls'ien esiintyvistä ryhmistä, jota valmentaa koulun perustajat TurrrboCherry ja Tinker Bell. Showgirlsit ovat ilahduttaneet ja ihastuttaneet yleisöä aina vuodesta 2013 saakka, ja nähdään esityksissään niin klassisina burleskitähtinä, räikeänä dinosauruksina (kyllä, luit oikein!) tai viettelevinä vesinymfeinä. Tällä kertaa luvassa olisi tuulahdus kabareen kulta-kaudesta!

Shangrilettes on toinen burleksikoulu The Shangri-La School of Showgirls'ien esiintyvistä ryhmistä, jota on luonut Suomi-burleskin konkarit TurrrboCherry ja Thinker Bell vuonna 2014.. Shangrilettesien esitykset vievät katsojat niin B-luokan sci-fi elokuvan matkoille kuin Pariisiin sunnuntaikävelylle, ja Buick Meetillä olisi jotain ihanan iloista ja pirteätä tarjolla yleisölle!

www.studioshangrila.fi
IG @studioshangrilajos 
https://www.facebook.com/shangrilaschoolofshowgirls 
The Shangri-La ryhmien promokuvat: Asko Jonathan Photography


Studio Shangri-La & The Shangri-La School of Showgirls is the first actual, and longest running burlesque school in Finland, created by two of the pioneers of the Finnish burlesque scene, The Ravishing Shangri-La Rubies a.k.a. TurrrboCherry and Tinker Bell. The school offers private tutoring, burlesque coaching for aspiring and established artists alike, as well as weekly burlesque dance classes and courses for hobbyists and private classes for corporate events and hen parties. You can also practice yoga, pilates and barre at the studio. The studio is situated in Lauttasaari in Helsinki, but Tinker Bell and TurrrboCherry also offer online-teaching, and are available to travel to your location to teach as well!

The Shangri-La Showgirls is one of two performing troupes at The Shangri-La School of Showgirls. The group is created, and coached by The Ravishing Shangri-La Rubies a.k.a. TurrrboCherry and Tinker Bell, and have been charming audiences since 2013. The Showgirls have been seen as sparkling burlesque starlets, roaring dinosaurs (yes, you read that correctly) and seductive water nymphs - this time they'll take the audience back to the golden age of cabaret!


Hovimäki Camping Palvelut / Services for Buick Meet 2021

Hovimäki Camping sijaitsee Hirsjärven rannalla 6 km Someron keskustasta. Alueella on 15 kpl 2 - 6 - hengen leirintämökkejä sekä n. 100 teltta- ja asuntovaunupaikkaa

Päärakennuksessa on kioski/snack-baari ja ravintolapalvelut A-oikeuksilla sekä terassi.

Buick Meet - osallistujat voivat varata sivuillamme mökin, teltta - tai asuntovaunupaikan  erikoishintaan. Huom! Lauantai on muutamaa mökkiä vaille täyteen varattu, joten kiirehdi: Varauslomake löytyy yhteystiedoista.

Hovimäki Camping is situated by the lake Hirsjärvi 6 km from Somero. There are 15 cabins of 2 to 6 pax, over 100 caravan and tent places. Buick Meet - attendees can reserve a cabin, tent or caravan place for a special price. The booking form can be found from contact details page.

Saapuminen Buick Meetiin / Arriving from Helsinki - Turku - Tampere 

Hovimäki ja Somero sijaitsevat optimaalisesti lähellä kaikkia kolmea kaupunkia: n. 90 - 100 km kaikista suunnista.

Hovimäki and Somero are situated ca. 90 - 100 km from all the main southern cities of Finland.